boton-reservas v3

Escrit per Super User  
 

 

 

ACCIONS LEGALS, LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

EL CAPITÀ GINESTA SL es reserva, així mateix, la facultat de presentar les accions civils o penals que consideri oportunes per la utilització indeguda de les seves pàgines web i continguts o per l’incompliment de les presents condicions. La relació entre l’usuari i EL CAPITÀ GINESTA SL es regirà per la normativa espanyola vigent i seran competents per a decidir sobre qualsevol controvèrsia que es pogués suscitar entre l’usuari i EL CAPITÀ GINESTA SL els jutjats o tribunals propis de la localitat de CASTELLDEFELS.
 
 
 
 
 


 
 
 
 
Escrit per Super User  
 
 
 
 
CONDICIONS D' US
En compliment de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, EL CAPITÀ GINESTA SL informa que és titular del website WWW.RESTAURANTELCAPITA.COM. D’acord amb l’exigència de l’article 10 de la citada llei, EL CAPITÀ GINESTA SL informa de les següents dades: EL CAPITÀ GINESTA SL, amb CIF B59344275, i domicili social a PORT GINESTA LOCAL 214, 08860 CASTELLDEFELS, inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona en el tom 20246, foli 111, full B-3896, inscripció 1a. L’adreça de correu electrònic de contacte amb l’empresa és Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .
 
 
 

 

 

 
Escrit per Super User  
 

 

 
PROPIETAT INTEL•LECTUAL
Els drets de propietat intel•lectual i industrial derivats de tots els textos, imatges, així com dels mitjans i les formes de presentació i muntatge de les seves pàgines pertanyen, per si mateixos o com a cessionària, a EL CAPITÀ GINESTA SL. Seran, per tant, obres protegides com a propietat intel•lectual per l’ordenament jurídic espanyol, els serà d’aplicació tant la normativa espanyola i comunitària en aquest camp, com els tractats internacionals relatius a la matèria i subscrits per Espanya. Tots els drets reservats. En compliment de la Llei de la Propietat Intel•lectual es prohibeix expressament la reproducció, la distribució, la comunicació pública i la utilització de la totalitat o part dels continguts de les seves pàgines web sense el consentiment exprés d’EL CAPITÀ GINESTA SL.
 
 
 
 
 
 
 

 

 
Escrit per Super User  
 
 
 
 

MODIFICACIONS

EL CAPITÀ GINESTA SL es reserva el dret de realitzar les modificacions que consideri oportunes,
sense avís previ, en el contingut del seu website. Tant en el que fa referència als continguts del website, com en les seves condicions d’ús o en les condicions generals de contractació.
Aquestes modificacions podran realitzar-se, a través del seu website, de qualsevol forma admesa en dret i seran d’obligat compliment durant el temps en què es trobin publicades a la web i fins que no siguin modificades vàlidament per altres de posteriors.

 

  
 
 
Escrit per Super User  
 
 
 
 
PROTECCIÓ DE DADES
De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, EL CAPITÀ GINESTA SL informa els usuaris dels seus websites que les dades personals recollides per l’empresa mitjançant els formularis facilitats a les seves pàgines seran introduïdes en un fitxer automatitzat sota la responsabilitat d’EL CAPITÀ GINESTA SL, amb la finalitat de poder facilitar, agilitzar i complir els compromisos establerts entre ambdues parts. Així mateix, EL CAPITÀ GINESTA SL informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició mitjançant un escrit a l’adreça: EL CAPITA GINESTA SL; PORT GINESTA LOCAL 214, 08860 CASTELLDEFELS. Si en el període de 30 dies no ens comunica el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el consentiment per a utilitzar-les a fi de poder fidelitzar la relació entre les parts.
 
 
  

 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.