boton-reservas v3

 

 

 

USUARI I RÈGIM DE RESPONSABILITATS

La navegació, l'accés i l'ús al website d'EL CAPITÀ GINESTA SL confereix la condició d’usuari, per la qual s’accepten, des de la navegació per les pàgines d’EL CAPITÀ GINESTA SL, totes les condicions d’ús aquí establertes sense perjudici de l’aplicació de la corresponent normativa d’obligat compliment legal segons el cas. Les pàgines web d’EL CAPITÀ GINESTA SL proporcionen gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’usuari assumeix la seva responsabilitat en l’ús correcte del website. Aquesta responsabilitat s’estendrà a:
 
• La veracitat i la licitud de les informacions aportades per l’usuari en els formularis facilitats per EL CAPITÀ GINESTA SL per a l’accés a determinats continguts o serveis oferts per les webs. També serà responsable de l’ús que li doni a les claus d’accés que hagi obtingut amb la complementació dels formularis mencionats.
 
• L’ús de la informació, els serveis i les dades oferts per EL CAPITÀ GINESTA SL contràriament a allò disposat per les presents condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l’ordre públic, o que de qualsevol altra forma pugui suposar lesió dels drets de tercers o del mateix funcionament del website. 

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.