boton-reservas v3

 
 
 
 

RESERVA DE COOKIES

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, EL CAPITÀ GINESTA SL informa els usuaris dels seus websites que les dades personals recollides per l’empresa mitjançant els formularis facilitats a les seves pàgines seran introduïdes en un fitxer automatitzat sota la responsabilitat d’EL CAPITÀ GINESTA SL, amb la finalitat de poder facilitar, agilitzar i complir els compromisos establerts entre ambdues parts.
 
Així mateix, EL CAPITÀ GINESTA SL informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició mitjançant un escrit a l’adreça: EL CAPITA GINESTA SL; PORT GINESTA LOCAL 214, 08860 CASTELLDEFELS. Si en el període de 30 dies no ens comunica el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el consentiment per a utilitzar-les a fi de poder fidelitzar la relació entre les parts.

  

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.